Compra’l AQUÍ.

PROPERS CONCERTS

iTunes
Spotify
Facebook
Youtube joanmasdeu
Twitter
Biografia

Joan Masdéu (Reus 30 setembre 1974) va estar gairebé dues dècades al capdavant de Whiskyn’s com a cantant i també compositor de la majoria de cançons. La banda va fer més de set-cents concerts per tota Catalunya i una incursió a Sud Amèrica amb una gira per Argentina i Uruguai el 2006. Van editar un total de 8 discos durant tota la seva trajectòria: Whisky’ns’Cullons (Al.leluia Records 1994), Toc al dos (Al.leluia Records 1996), Lila (DiscMedi 1997), De la nit al dia (DiscMedi 1999), Lluny (DiscMedi 2001), On (Música Global 2004), Souvenirs (Música Global 2005) i Reus, París, Londres (Música Global 2007) i Whiskyn’s 360 graus (Música Global 2009). Durant aquests anys, Whiskyn’s rep diverses distincions i premis musicals.

La banda es dissol a finals de 2009 amb un concert multitudinari a la seva ciutat, Reus. Aquest mateix any Televisió de Catalunya converteix una de les seves cançons més populars en la cançó de l’estiu de TV3.

Al 2011 Joan Masdéu publica el disc Casa Murada (Música Global 2011) amb el que inicia la seva nova etapa en solitari. La gira d’aquest disc supera els cent concerts en directe a Catalunya i una petita incursió de tres concerts a Moscou. El disc rep el premi Enderrock a la millor cançó d’autor per votació popular.

Al gener de 2014 es publica el seu segon disc en solitari Dissabte (Música Global 2014). En aquesta ocasió s’envolta d’un equip de producció de luxe per a donar forma al que és, fins a la data, el millor disc de la seva discografia. Santos Berrocal i Florenci Ferrer s’encarreguen de la producció artística de l’àlbum a Blind Records. Amb Quim Xicoira (baix i veus), Joan López (batería i percussions) i Oest (guitarra i veus). La gira de presentació en directe de Dissabte arranca el 8 de febrer de 2014 a Barcelona dins del festival Barna Sants.

Durant la segona meitat dels anys 90, Joan Masdéu inicia una sèrie d’aparicions esporàdiques com actor. Participa en un parell pel.lícules: Un cos al Bosc de Joaquim Jordà (Filmax 1996) i Dones de Judith Colell (PCM 2000). També intervé com a personatge principal a la sèrie de TV3 El joc de viure (1997) i en alguna altra sèrie de Televisió de Catalunya com Estació d’enllaç o Sitges. Entre 1998 i 2000 forma part de la companyia teatral Accècit.

El bon retorn | Dies sabàtics | Deies | La maresma | El planeta imaginari | Marges | Diumenge | Caps de setmana | Guiomar | Teleseries | Abans de veure el sol