La Flor del Panical. Whiskyn’s 25 anys (2019)

Satélite K

Record Details

Any:
2019
Enregistrat i mesclat a Blind Records (Barcelona). Producció artística: Santos & Fluren.

L’octubre de 2019 es compleixen vint-i-cinc anys de la publicació del primer disc de Whiskyn’s i deu de la dissolució del grup. Joan Masdéu va liderar la banda durant tota la seva trajectòria, una de les més emblemàtiques de l’escena musical catalana, entre els anys noranta i de la primera dècada dels dos mil. Joan Masdéu va emprendre el 2010 la seva carrera en solitari i, fins a la data, ha publicat un total de tres discos: Casa Murada (2011), Dissabte (2014) i Innocents (2017).

Amb motiu d’aquest vint-i-cinquè aniversari, el setembre de 2019 el músic reusenc publica el seu nou disc La Flor del Panical. Whiskyn’s 25 anys per revisar, per primer cop, les cançons més significatives de la formació, amb un format més nu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a cadascuna de les peces. Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, tornen a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció artística de Santos & Fluren. Aquest nou projecte anirà acompanyat d’una gira de concerts a Catalunya.

El disc s’enregistra en directe als estudis Blind Records de Barcelona els dies 6, 7 i 10 de juny de 2019 i compta amb les col·laboracions especials de Roger Mas (a On), Gerard Quintana (a Puc ser jo), The New Raemon (a Silenci) i Beth Rodergas (a Trens d’alta velocitat), que posen les seves veus en algunes de les cançons. El Mercat de Música Viva de Vic 2019 acull la primera presentació en directe del nou disc i de la nova gira.

  1. ‘Reus’
  2. ‘Que no surti el sol’
  3. ‘Trens d’alta velocitat’ (amb Beth Rodergas)
  4. ‘On’ (amb Roger Mas)
  5. ‘Balla’
  6. ‘Silenci’ (amb The New Raemon)
  7. ‘Ara’
  8. ‘Puc ser jo’ (amb Gerard Quintana)
  9. ‘El que tinc’
  10. ‘Junts’

Crèdits del disc:
Enregistrat en directe a Blind Records els dies 6, 7 i 10 de juny de 2019.
Producció artística: Santos & Fluren.
Mescles: Roger Marín; excepte Reus, mesclada per Santos Berrocal.
Mastering: Angel Medina.
Art i disseny gràfic: Fran Rodríguez www.lacabezaenlasnubes.com
Fotografies: Víctor Rubio www.acidfactory.net

Joan Masdéu: veu i guitarres acústiques.
Oest de Franc: guitarres elèctriques, segones veus,  guitarra acústica a Puc ser jo, baix a Balla.

Florenci Ferrer: teclats.
Santos Berrocal: percussions.
Gerard Marsal: flauta travessera a El que tinc.
Amb la col.laboració especial de Roger Mas (On), Gerard Quintana (Puc ser jo), Beth Rodergas (Trens d’alta velocitat) i The New Raemon (Silenci).